Leverans

Leverans

Du är välkommen att välja vår butik, och alla varor du köper i vår butik kommer att levereras gratis.

Leverans metod:
Vi erbjuder dina paket genom internationella kurirer som UPS, FedEx, DHL, Epack och Hongkong Post. Vi väljer den mest lämpliga leveransmetoden baserat på din beställningsdestination. Eftersom leveransen är ett professionellt budfirma från tredje part, se till att din adressinformation är detaljerad och korrekt.

Vi erbjuder gratis frakt för alla globala beställningar för alla dina beställningar. Den beräknade leveranstiden är 7-14 arbetsdagar.
De flesta beställningar skickas inom två arbetsdagar. Beställningar efter 18.00 skickas nästa arbetsdag.
För vanlig frakt kommer du vanligtvis att få din beställning inom 5 till 12 arbetsdagar. Om du har speciella krav för brådskande leverans, skicka oss ett e-postmeddelande så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.
Observera att leveranstiden kan påverkas av många faktorer och kan leda till förseningar i mailing. Om du inte kan ta emot paketet inom den förväntade tiden, vänligen meddela oss.

Fraktstatus:
Logga bara in på ditt konto och klicka på "Mina beställningar" för att se status för din beställning.
Om paketet inte levereras i tid, vänligen kontakta oss. Vår representant svarar på dig inom 24 timmar. Observera att försenade förfrågningar inte kan accepteras.
Obs: Var noga med att skriva en detaljerad och giltig leveransadress. Inklusive: husnummer, gata, kvarter, stad, provins, land.

Försändelsespårning:
Du kommer att få ett e-postmeddelande från oss efter att beställningen har skickats. Med beställningsinformationen ovan och ett unikt spårningsnummer kan du klicka på länken ovan, ange spårningsnumret och sedan spåra din produkt.

Observera att transporttiden kan påverkas av många faktorer, t.ex. väder, dockningsstrejker, flygningar, naturkatastrofer och andra okontrollerbara faktorer. Därför kan transporttiden försenas. Snälla förstå. Om du inte kan ta emot paketet inom den förväntade tiden, vänligen meddela oss.